Ak Parti Kandıra’ya O İsim Aday!

Kongre heyecanı yaşandığı Ak Parti teşkilatlarında gözler Kandıra’da. Eski futbolcu, Ak Parti Kandıra İlçe Başkanlığı için çalışmalara başladı.

Ak Parti teşkilatlarında kongre heyecanı yaşanıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan bu süreci tazelenme süreci olarak yorumladı; “İnşallah 7. büyük kongre sürecimiz, metal yorgunluğunun son izlerini de sildiğimiz, tazelenmiş şekilde yola revan olduğumuz farklı bir dönemin başlangıcı olacaktır." dedi.

35 GÜNDE 472 MAHALLE TOPLANTISI


Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın talimatı doğrultusunda Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, ilçe ilçe kongre hazırlıklarına başladı. İstişare toplantıları ile partilileri dinleyen Ellibeş, 35 günde 472 mahallenin tamamıyla bir araya geldi.


Ak Parti teşkilatlarında kongre heyecanı yaşarken kulislerin hareketlendiği ilçelerden birisi Kandıra. Ak Parti Kandıra İlçe Başkanı Erol Ölmez, Genel Merkez, il teşkilatı devam derse görevini sürdürmek istiyor. Diğer taraftan Kandıra'nın önemli isimlerinden, eski futbolcu ve teknik direktör İsmail Hakkı Buruş, Ak Parti Kandıra İlçe Başkanlığı için çalışmalara başladı. Buruş kulislere göre tek tek teşkilat üyeleri, mahalle başkanları ve belediye başkanı ile istişare yaptı.

23 Kas 2019 - 08:32 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.