AK Parti, her zaman esnafın yanında

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz ve AK Parti İzmit İlçe Başkanı Av.Ali Güney, esnaf odası başkanlarını ziyaret etti.

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz, AK Parti İzmit İlçe Başkanı Av.Ali Güney ve yöneticiler Şoförler Otomobilciler Odası Başkanı Kemal Kaya, Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Başkanı Kadir Durmuş, Pazarcılar Odası Başkanı Ahmet Serim, Lokantacılar Odası Başkanı Hikmet Özdemir, Kahveciler Odası Başkanı Erdoğan Göçer, Berberler Odası Başkanı Mustafa Bozkurt, Kasaplar Odası Başkanı Rasim Özkul ve Terziler Odası Başkanı Şaziye Kahrımanlı’yı ziyaret etti. Hükümetin ve yerel yönetimlerin esnaf destek paketleri hakkında görüşü alınan ziyaretlerde, yapılması gereken çalışmalar hakkında da konuşuldu. Başkan Ellibeş, Türkiye’nin Pandemi sürecinde sağlık hizmetlerinin yanında bir yandan dış politikayı, ekonomiyi ve yatırımları da başarıyla yönettiğini ancak hükümeti yıpratmak amacıyla ortaya atılan karalama ve iftiraların bitmediğini belirterek, “AK Parti, milletin kendisidir. Bu gerçeği hiçbir zaman unutmadan çalışmalarımıza yön veriyoruz. Pandemi sürecinin ekonomik etkilerinden en çok esnafımızı etkiledi. Sağlık tedbirleri kapsamında bir takım kısıtlamalar nedeniyle zor duruma düşen esnafımıza destek amacıyla hemen bazı önlemler alındı. Hükümetimizin kira ve doğrudan hibe desteği yanında Kocaeli Büyükşehir Belsdiyemizin de destekleriyle gerekli şartlara uygun esnafımıza aylık 2 bin 750 TL’ye kadar doğrudan maddi destek yapılacak duruma gelindi. Bunun yanında gıda kolisi, sosyal hizmetler de devam ediyor. Esnafımız, hükümetimizin ve yerel yönetimlerimizin samimiyetinden kuşku duymadığını, gayretini takdir ettiğini görüyoruz. Bu bizim çalışma azmimizi de yükseltiyor. AK Parti, her zaman esnafının gerçek anlamda yanında oldu, olmaya devam edecek”.

07 Oca 2021 - 12:21 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.