Ak Parti'den Belediyeler İçin MHP Kararı

Cumhur ittifakı ortağı MHP’nin yerel yönetimler noktasında taleplerini direk Ak Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş çözecek. Belediye başkanları başta istihdam talebi gibi konularda Mehmet Ellibeş üzerinden MHP’nin taleplerine cevap verecek.

31 Mart yerel seçimlerinde cumhur ittifakı çatısı altında Ak Parti ve MHP birleşti. Kocaeli’nde başta büyükşehir olmak üzere 12 ilçede MHP, Ak Parti’nin belediye başkan adaylarını destekleme kararı aldı. Yerel seçim sürecinde MHP teşkilatları Ak Parti’nin adaylarına sahada çalışarak oy istedi.

AYDIN ÜNLÜ 6 AY VERMİŞTİ!


Kocaeli’nde cumhur ittifakı ortağı MHP’nin desteği ile Adalet ve Kalkınma Partisi zorlandığı Derince, Gölcük, Karamürsel, Dilovası ve Darıca gibi ilçelerde seçimi kazanmayı başardı. Seçimden sonra MHP tabanının işe alım noktasında taleplerini dillendiren MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, 6 ay süre vermişti. Seçimden bu yana MHP’nin referansı ile Kocaeli genelinde 30 kişinin istihdam edildiği ifade ediliyor.

BELEDİYE BAŞKANLARI ELLİBEŞ’İ İŞARET EDİYOR!


31 Mart seçimleri sonrası başta MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü ve MHP ilçe başkanlarının kendi ilçe belediyelerinde ki taleplere karşılık Ak Parti kendi içerisinde önemli bir karar aldı. MHP’nin 12 ilçe belediye başkanından talepleri noktasında direk Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş ilgilenecek. İlçeler ilgili konularda MHP taleplerini İl Başkanı Ellibeş’e taşıyacak. Mehmet Ellibeş, belediye başkanları ile çözüm yolları arayacak, birebir kendisi ilgilenecek.

02 Kas 2019 - 11:27 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.