AK Parti’de Tempo Yükseldi

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, geçen hafta Gebze, Dilovası, Hereke, İzmit ve Kartepe’deydi.

MİLLETİMİZDEN GÜÇ ALIYORUZ

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Covid-19 salgınıyla ilgili tedbiri elden bırakmadan saha çalışmalarına ağırl vereceklerini açıklamıştı. Ellibeş, bu kapsamda geçen hafta 5 ayrı ilçede programlara katıldı. Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah’la birlikte Gebze, Dilovası, Hereke ve İzmit’te kültür ve turizm varlıklarını gezen Ellibeş, Kartepe’de yeni yatırımları inceledi. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, ilçe başkanları ve ilçe belediye başkanlarının da yer aldığı ziyaretlerde vatandaşlarla görüşmelere özellikle önem veren Başkan Ellibeş, “İki aydan uzun süredir salgın tedbirleri kapsamında birçok şey kısıtlandı. Elbette elde ettiğimiz kazanımları heba edecek hareketlerden uzak durmayı sürdüreceğiz. Özellikle maske ve sosyal mesafe kurallarına uyacağız. Bununla birlikte vatandaşımızla dertleşmeyi, birbirimizi dinlemeyi özledik. Bu nedenle her fırsatta bir araya gelip, konuşmalıyız. Gebze, Dilovası, Hereke ve İzmit’te kültür ve turizm varlıklarımızı gezerken, bu açıdan ne kadar zengin bir il olduğumuza bir kez daha şahit olduk. Kartepe’de Büyükşehir Belediyemiz ile Kartepe Belediyemizin şehrin geleceği adına yatırımlarıyla gurur duyduk. En önemlisi bu programlarda milletimizle buluştuk. Hereke’de bu zorlu süreçte bile üretimi bırakmayan kadınlarımızın ipek halı tezgâhları başından emeklerine şahit olduk. Kartepe’de bizleri evlerine konuk eden vatandaşlarımızın yapılan hizmetlerin hepsinin farkında olduğunu ve Cumhurbaşkanımıza karşı samimi duygularını dinledik. Bunlar bizleri motive ediyor. Daha çok çalışmak için güç veriyor” dedi.

31 May 2020 - 11:19 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.