AK Parti'de İlçe Başkanları Değişiyor!

AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş 106. Genişletilmiş İl Divan Toplantısında konuştu.

AK Parti 106. Genişletilmiş İl Divan Toplantısına Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, AK Parti Mİlletvekilleri Fikri Iık, İlyas Şeker, Radiye Sezer Katırcıoğlu, Mehmet Akif Yılmaz, Sami Çakır, Cemil Yaman, Emine Zeybek, Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Cumhur İttifakı İzmit Belediyesi Başkan Adayı Sibel Gönül, ilçe başkanları, ilçe yöneticileri ve çok sayıda parti üyesi katıldı.

18 YILLIK HİZMETİMİZİN TEMELİNDE AİLE OLMAK VAR

Milletimiz tüm imkanlarını seferber ederek acılı insanların yanında oldu. Türk milleti çok örnek bir yapıyı ortaya koyuyor. Tüm varlığını feda ederek dayanışmanın örneklerini ortaya koyuyor. İyi ve kötü günde hep yan yanayız, aile gibiyiz. AK parti olarak biz de aile şiarı ile hareket ediyoruz. Aile reisimiz de Recep Tayyip Erdoğan. Bu teşkilat her zaman Türkiye’de örnek olmuştur. Bugün de yerini koruyor. 18 yılda hayal etmediğimiz projelerin altına imza atıldı.

MUHALEFET YENİ YALANLARLA SALDIRIYOR

Bugün ülke ekonomisine direk müdahale edilmesine rağmen dimdik ayakta duruyoruz. Sağlıkta, eğitimde, sanayide dimdik ayaktayız. Göstergeler de artık iyiye gittiğimizi gösteriyor. Dışardaki saldırılar dışında iç saldırılara rağmen biz genel başkanımızın önderliğinde ülkemizi kalkındırdık ve adeta destan yazdık. Deprem bölgesine gitme zahmetinde bulunmayan muhalefet lideri hala deprem paralarının nereye gittiğini soruyor. Cumhurbaşkanımız dün, yapılan harcamaları tek tek anlattı. Özür dilemek yerine yeni yalanlarla saldırıyorlar. Muhalefetin ülke genelinde yaptığını yerelde de yaşıyoruz. Algıyla, yalanlarla vatandaşı kandırıyorlar. Geçtiğimiz gün bir ahlaksız, densiz bayrağımıza el uzattı. Ahlaksızlara atalarımız ders verdi. Onları Ege denizine döktü. Böyle devam ederse bir kez daha milletimiz onlara gereken dersi verecektir. Bize düşen, sen-ben demeden biz diyerek bu yolda yürümektir. Fitneye, fesada fırsat vermeden yürüyeceğiz.

Delege seçimlerinden sonra kongrelerimize 23 Şubat’ta başlayacağız. Geçmişten bu yana görev yapan tüm ilçe başkanlarımıza teşekkür ediyorum. 12 kardeşimiz samimiyetle görevlerini yapıyor ve yapmaya devam ediyor. Emeklerine sağlık. Gönül ister ki 12’si ile devam edelim. Yarın yapılacak kongrelerde seçilecek ilçe başkanları ve yönetim kurulu üyeleri Kocaeli teşkilatlarının içinden olacaktır. Bu ailenin bireyleri olacak. Bu anlayışla kongre sürecini yürüteceğiz” dedi.

01 Şub 2020 - 11:29 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.