AK Parti Birlik ve Beraberlik Mesajı Verdi

AK Parti İl Başkanlığı'nın bayramlaşma töreni, 12 ilçeden katılımla gerçekleştirildi. İl Başkanı Mehmet Ellibeş birliktelik mesajları verdi.

AK Parti Birlik ve Beraberlik Mesajı Verdi
Haber albümü için resme tıklayın

AK Parti Kocaeli İl Teşkilatının bayramlaşma programına İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Fikri Işık, İlyas Şeker, Mehmet Akif Yılmaz, Emine Zeybek, Radiye Sezer Katırcıoğlu, Sami Çakır ve Cemil Yaman, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi esli Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, AK Parti İl eski başkanları Abdullah Eryarsoy, Mahmut Civelek ve Şemsettin Ceyhan, ilçe belediye başkanları, ilçe başkanları ve çok sayıda partili katıldı.

ELLİBEŞ "GAYRET İÇİNDE OLALIM"

Programda İl Başkanı Mehmet Ellibeş, "H a kkı teslim ediyoruz. Kocaeli teşkilatları ilk günden itibaren örnek olmuştur. Yaşanan her seçimde Türkiye ortalamasının üzerinde olmuştur. Bugün de birlikteliğimizi sergiliyoruz. Allah'a hamd olsun Ramazan'ı doludolu geçirdik.Bayramları fırsata çevirmemiz lazım. Ülkemiz üzerinde oynanan oyunlar bitmiyor. Bize düşen birlik ve beraberlik. 24 Haziran seçimleri çok önemli. Ülkemiz için önemli bir seçim. Bizler de İstanbul seçimleri katkı koymalıyız. Herbirimiz İstanbul sınırlarında oturanlarla birebir görüşmeliyiz. Bunu önemsiyelim. Herbirimiz samimi gayret içinde olalım." dedi.

BÜYÜKAKIN "DAHA ÇOK HİZMET"

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, "Rabbim nice bayramları birlik içinde hepimize göstersin. Bu şehirde emeği geçen il, ilçe ve Belediye başkanlarına hizmetleri içinde ayrı ayrı teşekkür ederim. Yeni il başkanımızın vereceği güçle inşallah daha çok hizmet edeceğiz" diye konuştu.

ZEYBEK "CHP'DE HİZMET YOK İFTİRAYA DEVAM"

Milletvekili Emine Zeybek, "Allah ibadetlerimizi kabul etsin. Bayramı buruk kutluyoruz. Hala şehirde haberleri geliyor. Hepimize güzel bir bayram geçirmenizi diliyorum. Çok güzel bir teşkilata sahibiz. Başkanlarına, Ramazan'ı herkese ulaştı. 23 Haziran İstanbul seçiminde bize büyük görev düşüyor. Anketlerde gördük ki sandığa gitmeyen seçmen AK Parti seçmen. İstikametimiz İstanbul. CHP'de hizmet yok iftiraya devam.Yahya Kaptan'da oturuyorum. Kocaelispor tesislerinin arkasında bir çöp konteynırı var. 6 gündür çöp Hala duruyor. Bunu söylemem yeterli. Vatandaşımız her şeyi görüyor. Bu İstanbul'da da örnek olsun. Takiyyelerini gösterelim. Seçim öncesi ve sonrası yaptıklarını ortaya koyalım." dedi.

04 Haz 2019 - 16:58 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.