AJANS 9’DA CHP KARTEPE MASAYA YATIRILDI

CHP Kartepe İlçe Başkanı Bülent Sarı, Ajans 9’a önemli açıklamalarda bulundu. Yerel seçimlerden parti teşkilat çalışmalarına kadar birçok konuya değin...

CHP Kartepe İlçe Başkanı Bülent Sarı, Ajans 9’a önemli açıklamalarda bulundu. Yerel seçimlerden parti teşkilat çalışmalarına kadar birçok konuya değinen Sarı, CHP’de Kartepe aday adayları olan Yaşar Sönmez, Ömer Hazer ve Selahattin Altınkaya ile birlikte çalışmalara başladıklarını ifade etti.

Kocaeli TV’de hafta içi her sabah canlı olarak ekranlara gelen Ajans 9 programına Cumhuriyet Halk Partisi Kartepe İlçe Başkanı Bülent Sarı konuk oldu.

Programın ilk dakikalarında üye ve teşkilat çalışmalarından bahseden Sarı, şu anda 2 bin 400 üyeleri olduğunu, Milletvekili Haydar Akar ve diğer parti büyüklerinden de destek gördüklerini dile getirdi.

CHP Kartepe olarak Yaşar Sönmez, Ömer Hazer ve Selahattin Altınkaya olmak üzere 3 aday adaylığının kesin olduğunu belirten Sarı, şimdiden gezi ve ziyaretlerin yapıldığını ifade etti.

Geçtiğimiz yıl çok konuşulan Sumotaş olayları ile Maşukiye’ye taş ocağı kurulması konuları hakkında da konuşan Sarı, Kartepe Belediye Başkanı Ak Partili Şükrü Karabalık’ın “yerel seçimlerde yüzde 67 oy alırız” söylemine de yanıt verdi.

13 Şub 2013 - 15:58 - Diğer


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.