Ağırman Hoca ile Gönül Sohbeti

Gebze Kültür Merkezinde gerçekleşen kültür-sanat programları kapsamında Prof. Dr. Mustafa Ağırman Gebzelilerle bir araya geldi. Peygamberimizin Hayatı...

Gebze Kültür Merkezinde gerçekleşen kültür-sanat programları kapsamında Prof. Dr. Mustafa Ağırman Gebzelilerle bir araya geldi. Peygamberimizin Hayatı konu başlığı altında İlk Vahiy ve Hz. Peygamberin Risaleti’nin anlatıldığı sohbet programı Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Programa Gebze Belediye Başkan Yardımcısı Sedat Çelik de katıldı. Başkan Yardımcısı Çelik yaptığı selamlama konuşmasında, “Sohbetimize hoş geldiniz sefalar getirdiniz. Belediye Başkanımızın selamlarını sizlere ileteyim. Kıymetli Gebzeliler kıymetli dostlar üç günlük dünyada yaşıyoruz dün, bugün ve yarın. Dün geri de kaldı düne gidip hatalarımızı düzeltme şansımız yok, yarınımızı Allah bilir ama şuanı yaşıyoruz. Güzel bir yerdeyiz bu anı en güzel şekilde inşallah değerlendirebiliriz. Hepinize iyi akşamlar diliyor sizleri Allaha emanet ediyorum” dedi.

03 Şub 2020 - 14:41 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.