Işık "Kendi İçimizde Eleştiriden Çekinmeyeceğiz"

AK Parti Danışma meclisi toplantısında bir konuşma yapan Kocaeli Milletvekili Fikri Işık, “Şu darılır, bu darılır şunu söylersem belediye başkanı bana kızar diye düşünmeyeceğiz ama şu kapıdan çıktıktan sonra biz AK Partiliyiz diyeceğiz” dedi.

AK Parti danışma meclislerine devam ediyor. Son toplantı Körfez’de yapıldı. Körfez Tütünçiftlik Kültür Merkezi’nde yapılan 94. Körfez danışma toplantısına, önceki dönem Başbakan Yardımcısı ve milletvekili Fikri Işık, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, milletvekilleri Cemil Yaman ve İlyas Şeker, AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, AK Parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna, meclis üyeleri ve AK Partililer katıldı. Danışma meclisi toplantısında bir konuşma yapan AK Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık, önemli uyarılarda bulundu. Işık, “Kendi içimizde bu muhasebeyi yapacağız, sizler de görüşlerinizi, düşüncelerini söyleyeceksiniz. Bizler almamız gereken mesajı alıp ve işlemleri yapmak için yola koyulacağız. Kendi içimizde eleştiriden çekinmeyeceğiz, şu darılır, bu darılır şunu söylersem belediye başkanı bana kızar diye düşünmeyeceğiz ama şu kapıdan çıktıktan sonra biz AK Partiliyiz diyeceğiz” dedi.

24 Tem 2019 - 10:15 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.