45.6 milyon liralık 'TÜPRAŞ' hissesi aldı

BlackRock Türkiye’nin en büyük petrol rafinerisi Tüpraş’ta bir kez daha hisse satın aldı. BlackRock son yaptığı satın almayla şirketteki payını yüzde...

45.6 milyon liralık 'TÜPRAŞ' hissesi aldı
Haber albümü için resme tıklayın

BlackRock Türkiye’nin en büyük petrol rafinerisi Tüpraş’ta bir kez daha hisse satın aldı. BlackRock son yaptığı satın almayla şirketteki payını yüzde 5’in üzerine taşırken toplam satın alma tutarı 45.6 milyon lira oldu.

BlackRock son olarak 108.5 lira fiyattan 420 bin 778 adet pay aldı. Böylece Tüpraş'ın yüzde 5.02 oranında payına sahip oldu. BlackRock toplamda 45.6 milyon liralık alım yapmış oldu.

21 Ara 2020 - 10:19 - Ekonomi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.