32. Kent Bayramlaşmasına Davet

Kocaeli konseyi yönetimi siyasi partileri 32. Kent Bayramlaşmasına davet etti.

Kocaeli Valiliği, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Kocaeli Kent Konseyi birlikteliğinde 12 Ağustos 2019 Pazartesi Günü 14:00’da Kocaeli Büyükşehir Belediyesi arkasında bulunan Antikkapı’da 32.si gerçekleştirilecek Geleneksel Kent Bayramlaşması için Kocaeli Kent Konseyi Yönetimi her bayram öncesinde olduğu gibi davet turlarına başladı.

“Bayramı Huzur ve Barış İçinde Coşkuyla Kutlamak Arzusundayız”

Başkan Adnan Uyar, Genel Sekreter Gültekin Görüm başta olmak üzere, Kocaeli Kent Konseyi Yönetim Kurulu üyelerinden Işıl Bozca, Nesrin Atar, Yusuf Erenkaya, Mustafa Akdoğan ve Umut Ongül’ün de yer aldığı siyasi parti ziyaretleri Adalet ve Kalkınma Partisi Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş ile başladı. Kocaeli Kent Konseyi Yönetimini İl Başkanlığı binasında karşılayan Ellibeş, ziyaretlerinden dolayı Kocaeli Kent Konseyi Yönetimine teşekkür ederek, kent bayramlaşmasını kentin tüm dinamikleri ile birlikte huzur ve barış içinde, coşkuyla kutlamayı arzuladıklarını ifade etti.

“Kent Bayramlaşmaları Artık Kocaeli’nin Sembolü”

Daha sonra Demokratik Sol Parti İl Başkanı Halim Dedeoğlu ve parti yönetimini ziyaret eden Kocaeli Kent Konseyi Heyeti, 32. Kent Bayramlaşması davetiyesini Dedeoğlu’na takdim ederek, programa davet etti. Kocaeli’nde gerçekleştirilen Kent Bayramlaşmalarının artık bir sembol haline geldiğini ve her düşünceden her kesimden Kocaeli halkının bayramlaşmada bir araya geldiğini söyleyen Dedeoğlu, Demokratik Sol Parti İl Başkanlığı olarak katılım sağlayacaklarını söyledi.

“Bayramlaşmalar Türkiye’ye Örnek”

Büyük Birlik Partisi Kocaeli İl Başkanı Remzi Kaya’yı parti binasında ziyaret eden Kocaeli Kent Konseyi Yönetimi, Başkan Kaya’ya bayramlaşma davetiyesini ileterek, parti yönetimi olarak kent bayramlaşmasına beklediklerini söylediler. Ziyaretten dolayı kent konseyi yönetimine teşekkür eden Remzi Kaya, ülkemize örnek olan bu birlik ve beraberlik göstergesinin bir parçası olduklarını ve programda bulunacaklarını ifade etti.

“Kent Bayramlaşmalarını Önemsiyoruz”

Cumhuriyet Halk Partisi Kocaeli İl Başkanlığında İl Başkan Vekili Harun Özgül Yıldızlı tarafından karşılanan Başkan Adnan Uyar, Genel Sekreter Gültekin Görüm ve yönetim kurulu üyeleri, 32. Kent Bayramlaşması ile ilgili bilgilendirmenin ardından Cumhuriyet Halk Partisi Kocaeli İl Teşkilatı’nı Kent Bayramlaşmasına davet ettiler. İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay adına daveti kabul eden Başkan Vekili Yıldızlı, nazik ziyaretlerinden ötürü Kent Konseyi Yönetimine teşekkür etti. Kocaeli’nde geleneksel hale gelen ve özellikle Kocaeli Kent Konseyi’nin çalışmaları ile geniş kitlelere yayılan kent bayramlaşmalarını önemsediklerini ifade eden Yıldızlı, programa katılacaklarını belirtti.

“Toplumun Huzuru İçin Herkes Hassasiyet Göstermeli”

Daha sonra Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanlığını ziyaret eden Kocaeli Kent Konseyi Yönetimini İl Başkanı Aydın Ünlü makamında ağırladı. Uzun yıllardır başarılı bir şekilde düzenlenen Kent Bayramlaşmalarına, Milliyetçi Hareket Partisi olarak her zaman destek verdiklerini ve katılım sağladıklarını söyleyen Başkan Ünlü, İl Yönetimi olarak 32. Kent Bayramlaşmasına da katılacaklarını belirtti. Dini bayramların birleştirici, bütünleştirici etkisinin Kent Bayramlaşmalarında net bir şekilde hissedildiğini söyleyen Başkan Ünlü, toplumun huzuru için herkesin hassasiyet göstermesi gerekliliğini vurguladı.

“Kent Bayramlaşmaları Başarılı Bir Organizasyon”

Kocaeli Kent Konseyi Yönetimi’nin ziyaret ettiği Demokrat Parti İl Başkanı Mustafa Nazlıgül, Kent Konseyi yetkililerine teşekkür etti. Kocaeli’nde bayramların, birlik ve bütünlük içerisinde, bayram coşkusuyla kutlandığını ve bunun tüm şehirlere örnek olduğunu söyleyen Nazlıgül, Kent Bayramlaşmalarının ideolojilerin bir kenara bırakılarak, tüm siyasilerin ve halkın kenetlendiği başarılı bir organizasyon olduğunu vurguladı.

Saadet Partisi İl Başkanlığında İl Başkanı Nurettin Çelik tarafından karşılanan Kocaeli Kent Konseyi Başkanı Adnan Uyar ve Genel Sekreter Gültekin Görüm ile yönetim kurulu üyeleri, Çelik ve parti yönetimini bayramlaşmada görmekten mutluluk duyacaklarını söylediler. Başkan Çelik, kent konseyi yönetimine teşekkür ederek, programa katılmaktan mutluluk duyacaklarını söyledi.

08 Ağu 2019 - 18:04 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.