20.Hafta Maçı Bilet Fiyatları Açıklandı

Türkiye Futbol Federasyonu 3.Lig, 2.Grup mücadelesine devam eden Kocaelispor 26 Ocak 2020 Pazar günü oynanacak olan Cizrespor maçı bilet fiyatları açıklandı.

Kocaelispor mücadele ettiği ligin 20.Haftasında Kocaeli Stadyumu ev sahipliğinde Cizrespor ile karşılaşacak.

Kocaelispor sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla birlikte Cizrespor maçı bilet fiyatlarını açıkladı. Maçta öğrencilere tanınan bilet fiyatları ayrıcılığı ile ilgili de açıklama da yapıldı. Yapılan açıklama da şu ifaldeler yer aldı "Öğrenciler, maç günü gişelerden öğrenci kimlik belgelerini ibraz ederek İNDİRİMLİ ÖĞRENCİ BİLETLERİNİ teslim alabileceklerdir. İndirimli bilet teslimi kayıt tutularak yapılacak olup, her bir öğrenci kimlik kartının yalnızca 1 adet bilet alma hakkı bulunmaktadır. İndirimli bilet almak isteyen öğrencilerin, Öğrenci Kimlik Kartlarını yanlarında bulundurmaları önemle rica olunur. - Satış noktaları haricinde bilet satın almamanız önemle rica olunur. Gişe haricinde satılan biletler sahte ve geçersizdir."

İşte Kocaelispor'un sosyal medya hesabından yapılan bilet fiyatları paylaşım:

23 Oca 2020 - 11:40 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.