“14 ŞUBAT'TA SİYAH GİYİN KÜLTÜR TEPESİNE GEL”

14 Şubat sevgililer gününde kadına karşı her türlü şiddete dur diyen bir grup kadın izmit belediyesinin desteğiyle de kültür tepesinde toplanarak dans...

14 Şubat sevgililer gününde kadına karşı her türlü şiddete dur diyen bir grup kadın izmit belediyesinin desteğiyle de kültür tepesinde toplanarak dans edecek.

Kadına karşı şiddete dikkat çekmek isteyen bir grup etkinlikçi, sosyal paylaşım sitelerinde örgütlenerek 14 şubatta dans ve eğlence gösterisi düzenleyecek. dünya genelinde 190'ı aşkın ülkede Türkiye genelinde de 16 ilde örgütlenen kadınlara ilimizde de Rezzan Özdil ve Ebru Kuka öncülük ediyor.

mikrofonlarımıza açıklama yapan rezzan özdil kadına karşı her türlü şiddetin karşısında durmak için 14 şubatta dans ve eğlence düzenleyeceklerini belirtti.

Ebru Kuka ise açıklamasında izmit belediyesine teşekkür ederek 14 şubatta tüm Kocaelilileri etkinliğe davet etti.

14 şubat sevgililer gününde kültür tepesinde gerçekleştirilecek olan etkinliğe tüm katılımcıların siyah elbise giyerek etkinliğe katılması isteniyor.

12 Şub 2013 - 16:50 - Diğer


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.