12.Hafta Maçları İçin Sahaya Çıkacaklar

Şehrimizden dört takımın yer aldığı Türkiye Futbol Federasyonu 3.Lig gruplarında takımlarımızın maçları Pazar günü oynanacaklar.

Şehrimizin Darıca Gençlerbirliği, Gölcükspor ve Kocaelispor futbol takımlarının mücadele ettikleri Türkiye Futbol Federasyonu 3.Lig gruplarında 12.hafta maçlarını Pazar günü oynayacaklar.

Pazar günü oynanacak olan maçlarda ilk sahaya çıkacak olan takımımız Gölcükspor olacak. Gölcükspor saat 13:00’da Malatya Yeşilyurt Belediyespor’a konuk olacak. Saatler 13:30’u gösterdiğinde ise Kocaelispor evinde Fatsa Belediye Spor’u ağırlayacak. Diğer 13:30 maçında Darıca Gençlerbirliği de evinde Yozgatspor 1959 ile karşılaşacak. Belediye Derincespor ise bu hafta maç programında yer almadı. Belediye Derincespor 12.hafta maçını 16 Kasım Cumartesi günü Ofspor ile oynancak.

Ligin 12.Hafta maçları öncesi Gölcükspor bulunduğu grubun 11.basamağında 14 puanla yer alırken aynı grubun içinde yer alan Darıca Gençlerbirliği ise topladığı 22 puanla 3.sıraada yer alıyor. Yeşil-Siyah’lı Kocaelispor ise topladığı 22 puanla bulunduğu grubun ilk basamağında yer alıyor.

08 Kas 2019 - 12:26 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.