Gölcük Haberleri

Gölcük'te 100 Metrekarelik Daire İcradan Satılık

T.C. Gölcük 2. (Sulh Hukuk Mah.) Satış Memurluğu tarafından yayımlanan resmi ilana göre, bir borçtan dolayı Kocaeli'nin Gölcük'te bulunan bir taşınmazın açık artırma yoluyla satılmasına karar verildi.

Abone Ol

Satışa konu olan taşınmaz Kocaeli ili, Gölcük ilçesi, Hisareyn Mahallesi sınırları içerisinde yer almaktadır. Tapu kayıtlarında 302 ada, 21 parselde kayıtlı olan ve toplamda 14.172,23 metrekarelik geniş bir arazi üzerinde konumlanan sitenin I Blok kısmındaki daire satışa çıkarılmıştır. 5 katlı binanın 2. katında bulunan 9 numaralı bağımsız bölüm, 100 metrekare kullanım alanına sahip olup mesken vasfındadır.

3 Milyon TL

İlgili taşınmazın imar durumu, 1/1000 ölçekli uygulama imar planında E= 0.75 ve Hmax= 9.50 metre yapılaşma koşullarıyla Özel Hüküm Bölgesi ve Konut Alanı içerisinde kalmaktadır. Satış memurluğu tarafından bu daire için belirlenen muhammen bedel 3.000.000,00 TL olarak açıklanırken, satışta uygulanacak KDV oranı ise %1 olarak belirtilmiştir.

İhale Tarihleri

Artırma işlemleri iki aşamalı olarak gerçekleştirilecektir. İlk artırma dönemi 18 Haziran 2026 tarihinde saat 10:13’te başlayıp, 25 Haziran 2026 günü aynı saatte sona erecektir. Eğer ilk artırmada satış gerçekleşmezse, ikinci artırma süreci 22 Temmuz 2026 saat 10:13’te başlayarak 29 Temmuz 2026 saat 10:13’e kadar devam edecektir.

Detaylar UYAP'ta

Taşınmaza ait ayrıntılı görsellere, artırma şartlarına ve diğer tüm detaylı açıklamalara esatis.uyap.gov.tr adresi üzerinden 2025/10 SATIŞ dosya numarası ile erişim sağlanabilmektedir. İlan, İcra ve İflas Kanunu'nun ilgili maddeleri uyarınca resmiyet kazanmış olup tüm ilgililerin bilgisine sunulmuştur.