Kocaeli’nin Gebze ilçesine bağlı Beylikbağı Mahallesi’nde, Kocaeli Giresun Yağlıdereliler Derneği tarafından bu yıl ikincisi gerçekleştirilen Çotanak Kültür Festivali, ulusal basında da ilgi gördü. Giresun’un kültürel değerlerini, geleneklerini ve yöresel zenginliklerini yaşatmayı amaçlayan festival, TRT Haber ekranlarında izleyicilere aktarıldı.

Gebze'de taksici ile gençler arasında kavga iddiası!
Gebze'de taksici ile gençler arasında kavga iddiası!
İçeriği Görüntüle

trt haber

ÇOTANAK KÜLTÜR FESTİVALİ ULUSAL EKRANLARDA

Gebze’de gerçekleştirilen festivalin TRT Haber’de yayınlanması, Kocaeli’de yaşayan Yağlıdereliler ve Giresunlular için gurur kaynağı oldu. Hemşehri dayanışmasını güçlendiren etkinlik, Giresun kültürünün daha geniş kitlelere tanıtılmasına katkı sağladı.

GİRESUN KÜLTÜRÜ GEBZE’DE YAŞATILDI

Kocaeli Giresun Yağlıdereliler Derneği öncülüğünde düzenlenen festival, memleket kültürünün gelecek nesillere aktarılması açısından önem taşıdı. Festivalin ulusal basında yer almasından duyulan memnuniyet dile getirilirken, organizasyonda emeği bulunanlara teşekkür edildi.

Kaynak: TRT Haber