Süper Lig'de yeni sezon transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da, savunma oyuncusu Davinson Sanchez'e İtalya'dan talip çıktı. Teknik direktörlüğünü Cesc Fabregas'ın yaptığı Como, Kolombiyalı stoperi kadrosuna katmak amacıyla Galatasaray ile görüşmelere başladı.
AYRILIĞA ONAY YOK, ŞART 35 MİLYON EURO
Sözcü gazetesinin haberine göre; Como, Sanchez için Galatasaray'a resmi teklifini iletti. Sarı-kırmızılı yönetim ise teknik direktör Okan Buruk'un ilk 11'deki değişmez isimlerinden biri olan Sanchez ile yolları ayırmayı düşünmüyor.
Galatasaray yönetiminin, oyuncuyu takımda tutmak istemesine rağmen olası bir transfer için bonservis bedelini 35 milyon euro olarak belirlediği kaydedildi. Sarı-kırmızılı kulübün sadece bu tutardaki astronomik teklifleri değerlendirmeye alacağı ifade ediliyor.
GEÇEN SEZON 45 MAÇA ÇIKTI
İngiltere'nin Tottenham takımından 2023 yılında Galatasaray'a transfer olan Davinson Sanchez, sarı-kırmızılı formayla bugüne kadar 121 maçta görev aldı. Deneyimli stoper, geçtiğimiz sezon ise 45 karşılaşmada sahaya çıktı.




