Niğde Belediyesi, üniversite öğrencilerinin yoğun final haftası temposuna destek olmak amacıyla hazırlıklarını tamamladı. 5-12 Ocak tarihleri arasında Sabiha Şahenk Kütüphanesi önünde her gün saat 17.00’de başlayacak olan Mobil Aşevi çorba ikramı, ders çalışan öğrencilere sıcak bir mola imkanı sunacak.

Başkan Özdemir’den Öğrencilere Destek Mesajı

Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, final haftasının öğrenciler için zor geçtiğini vurgulayarak, tüm öğrencileri çorba ikramına davet etti.

Final Haftasında Moral ve Enerji Desteği

Mobil Aşevi ile sunulan sıcak çorba, öğrencilerin hem enerji hem de moral ihtiyaçlarını karşılamayı hedefliyor. Niğde Belediyesi’nin bu uygulaması, kış aylarında yoğun ders temposu ile mücadele eden üniversite gençliği için anlamlı bir destek olarak öne çıkıyor.

Kocaeli’nin yöresel müzikleri kültürel mirası yaşatıyor
Kocaeli’nin yöresel müzikleri kültürel mirası yaşatıyor
İçeriği Görüntüle

Kaynak: İHA