Fenerbahçe’nin UEFA Avrupa Ligi’nde Viktoria Plzen ile oynayacağı maçı Hollandalı hakem Allard Lindhout yönetecek. Mücadele 6 Kasım Perşembe günü oynanacak.
Fenerbahçe'nin Avrupa'daki kritik maçında Hollandalı hakem görev yapacak
UEFA Avrupa Ligi 4. haftasında temsilcimiz Fenerbahçe, 6 Kasım Perşembe günü Çekya deplasmanında Viktoria Plzen ile karşı karşıya gelecek. TSİ 23.00’te başlayacak olan karşılaşmayı Hollanda Futbol Federasyonu’ndan Allard Lindhout yönetecek.
Karşılaşma, sarı lacivertliler açısından grup aşamasındaki en kritik mücadelelerden biri olacak. Bu zorlu randevuda görev alacak hakem heyeti UEFA tarafından resmen açıklandı.
Hakem kadrosunda Hollandalı isimler yer alıyor
Allard Lindhout’un yöneteceği karşılaşmada, yardımcı hakemlik görevini yine Hollanda Futbol Federasyonu’ndan Rogier Honig ve Johan Balder üstlenecek. Dördüncü hakem olarak Jannick Van Der Laan görev yapacak.
VAR odasında da yine Hollandalı hakemler yer alacak. Maçta VAR koltuğunda Dennis Higler oturacakken, AVAR olarak Richard Martens görev alacak.
Karşılaşma 6 Kasım Perşembe günü oynanacak
Viktoria Plzen - Fenerbahçe mücadelesi, 6 Kasım Perşembe günü saat 23.00’te başlayacak ve Çekya'nın Plzen şehrinde oynanacak. Teknik direktör İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe, grupta avantajı eline geçirmek için sahaya mutlak galibiyet parolasıyla çıkacak.
Sarı lacivertliler, Avrupa Ligi’nde bu sezonki performansıyla dikkat çekerken, Plzen karşısında alınacak bir galibiyet, grup liderliği yolunda kritik bir adım olacak.




