Kendini Kamu Görevlisi Olarak Tanıtan Firari Dolandırıcı İzmit’te Yakalandı
Kendini Kamu Görevlisi Olarak Tanıtan Firari Dolandırıcı İzmit’te Yakalandı
İçeriği Görüntüle

Isparta’nın Şarkikaraağaç ilçesinde, sürücüsünün gidon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu devrilen elektrikli motosiklette bulunan iki kişi hafif şekilde yaralandı. Kaza, Çiçekpınar yolu mevkiinde meydana geldi ve çevredeki vatandaşlar arasında kısa süreli bir paniğe yol açtı.

Edinilen bilgilere göre, Ayşegül G.’nin kullandığı elektrikli motosiklet, sürücünün gidon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak yol kenarına devrildi. Kazada sürücü Ayşegül G. ile motosiklette yolcu olarak bulunan bir kişi yaralandı. Olayı gören vatandaşlar durumu derhal polis ve sağlık ekiplerine bildirdi.

Kısa süre içerisinde olay yerine intikal eden sağlık ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi yaptı. Yapılan kontrollerde her iki yaralının da hafif şekilde yaralandığı belirlendi. Ayakta tedavileri yapılan yaralılar, durumlarının iyi olması nedeniyle bölgeden ayrıldı.

Polis ekipleri kazayla ilgili geniş çaplı inceleme başlattı. Kazanın meydana geldiği bölgede ölçümler ve yol koşullarına ilişkin değerlendirmeler yapılarak, sürücünün kaza anındaki durumu tespit edilmeye çalışılıyor. Kazaya karışan elektrikli motosikletin hasar durumu da yetkililerce incelendi.

Yetkililer, özellikle elektrikli motosiklet ve bisiklet gibi iki tekerlekli araç kullanan vatandaşların hız ve dikkat kurallarına uymaları konusunda uyarılarda bulundu. Virajlı ve dar yollar ile yol kenarlarında risklerin yüksek olduğuna dikkat çekilerek, sürücülerin kask ve koruyucu ekipman kullanmalarının önemine vurgu yapıldı.

Şarkikaraağaç ilçesinde yaşanan bu kaza, iki tekerlekli araç kullanıcılarının trafikte ne kadar dikkatli olması gerektiğini bir kez daha gözler önüne serdi. Polis ekiplerinin olayla ilgili soruşturması devam ederken, kazanın benzerlerinin önlenmesi için farkındalık çalışmalarının artırılması gerektiği yetkililer tarafından ifade edildi.

Kaynak: İHA