Edirne merkezli 3 ilde yürütülen yolsuzluk ve rüşvet operasyonunda 12 şüpheli adliyeye sevk edildi. Operasyon, Edirne Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yaklaşık 6 aylık teknik takip ve MASAK raporları sonucunda gerçekleştirildi.

İzmit ve Derince'de dilendirilen 16 çocuk kurtarıldı
İzmit ve Derince'de dilendirilen 16 çocuk kurtarıldı
İçeriği Görüntüle

Usulsüz Ruhsat İşlemleri ve Para Cezaları

Operasyon kapsamında, bir inşaat firmasının ruhsat işlemlerinde usulsüzlük yaptığı ve para cezalarını haksız şekilde iptal ettikleri iddiasıyla aralarında Edirne Belediyesi İmar İşleri Müdürü D.A., Belediye Meclis Üyesi N.M. ve adliye çalışanlarının da bulunduğu 12 şüpheli eş zamanlı baskınlarla yakalandı.

Gözaltına Alınan Şüpheliler Adliyeye Sevk Edildi

Şüpheliler, “suç işlemek amacıyla silahlı örgüt kurmak”, “rüşvet” ve “dosya gizliliğini ihlal” suçlamalarıyla gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından 12 kişi adliyeye sevk edildi.

Kaynak: İHA