Galatasaray Spor Kulübü’nün 120. kuruluş yıl dönümü kutlamaları kapsamında Galatasaray Lisesi’nde düzenlenen törenin ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Başkan Dursun Özbek, duygusal anlar yaşadığını belirterek, Galatasaray camiasının kendisine olan sevgisi ve takdirinin kendisini onurlandırdığını söyledi.

Galatasaray Lisesi’nin anı defteri benim için çok anlamlı

“Bugün benim için çok özel bir gün” diyen Özbek, “120 yıl önce burada bir sınıfta kurulan Galatasaray’ın başarılarla dolu tarihini kutlamak, kulübümüzün kurucusu Ali Sami Yen’i anmak ve kupalarımızı sergileyerek müzemize teslim etmek büyük bir gurur. Galatasaray Lisesi’nin anı defteri benim için çok anlamlı. Bu defteri Mustafa Kemal Atatürk imzalamış. Devlet başkanlarının ve kulübümüze hizmet etmiş büyüklerimizin de yer aldığı bir defter” dedi.

Beşiktaş, Gençlerbirliği maçı hazırlıklarını çift antrenmanla sürdürüyor
Beşiktaş, Gençlerbirliği maçı hazırlıklarını çift antrenmanla sürdürüyor
İçeriği Görüntüle

Galatasaray İşbirliği Kurulu’nun kendisine hitaben yazdığı teşekkür mektubuna da değinen Özbek, “O mektubun bir suretini bana verdiler, çok duygusal bir an yaşadım. Bu okuldan mezun olmak, bu camianın bir parçası olmak benim hayatımdaki en değerli şeylerden biri. Ailem de Galatasaray sevdalısı. Bu sevgi, bu aidiyet anlatılamaz” ifadelerini kullandı.

Başkan Dursun Özbek ayrıca 11 Ekim’in Dünya Kız Çocukları Günü olduğuna dikkat çekerek, “Bugün tüm kızlarımızın gününü kutluyorum. Onlar bizim geleceğimiz, annelerimiz. Galatasaray’ı nice 120 yıllara taşımak için hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Kaynak: İHA