Derince’de 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla anlamlı bir buluşma gerçekleşti. Derince Kaymakamı Mustafa Demirelli ve Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe, ilçede görev yapan mahalle muhtarlarını Yelken Kafe’de düzenlenen programda ağırladı.

“MUHTARLARIMIZ BİZİM EN ÖNEMLİ ÇÖZÜM ORTAĞIMIZ”

Programda konuşan Başkan Sertif Gökçe, muhtarların yerel yönetimlerdeki rolüne dikkat çekti. “Her zaman ifade ettiğim gibi muhtarlarımız bizim en önemli çözüm ortaklarımızdır. Mahallesini, sokağını, insanını en iyi tanıyan; onların derdiyle dertlenen, sevincini paylaşan muhtarlarımız kutsal bir görev ifa ediyor” diyen Gökçe, birlik ve iş birliğinin önemine değindi.

B A S K A N

Gökçe, konuşmasının devamında, “Bizler de Derince Belediyesi olarak sizlerle her zaman çok uyumlu bir şekilde çalıştık, bundan sonra da çalışmaya devam edeceğiz. İlçemizin önceliklerini birlikte belirliyor, çözümleri birlikte hayata geçiriyoruz. Fikirleriniz, önerileriniz ve katkılarınız bizim için çok değerli. Bu vesileyle 19 Ekim Muhtarlar Günü’nüzü tebrik ediyor, hizmetlerle dolu nice güzel, huzurlu ve mutlu yıllar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Muhtarlar 1

Kocaeli’de deniz var mı? İşte kıyısı olan bölgeler ve plajlar
Kocaeli’de deniz var mı? İşte kıyısı olan bölgeler ve plajlar
İçeriği Görüntüle

DAYANIŞMA VE TEŞEKKÜR MESAJLARI

Programda Kaymakam Mustafa Demirelli de muhtarlarla sohbet ederek tebriklerini iletti. Günün anısına toplu fotoğraf çekimiyle tamamlanan buluşma, samimi bir atmosferde geçti.

Muhabir: Raşit Tuna Şişman