Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe, kente kazandırılan yeni sağlık yatırımlarının açılış programlarına katılarak destek vermeyi sürdürüyor. Başkan Gökçe, ileri teknoloji tanı olanaklarıyla hizmet verecek olan Kocaeli Radyoloji İleri Görüntüleme ve Tanı Merkezi’nin resmi açılış törenine katıldı.

Protokol ve Hekimler Birlikte Kurdele Kesti
Sağlık camiasından ve kent protokolünden çok sayıda davetlinin katıldığı merasimde, merkezin açılış kurdelesi dualar eşliğinde kesildi. Yeni tesisin kentin sağlık altyapısına değer katacağını vurgulayan Derince Belediye Başkanı Sertif Gökçe, merkez bünyesinde yürütülecek tetkik ve ileri görüntüleme hizmetlerinin vatandaşlara büyük kolaylık sağlayacağını ifade etti.

"Kentimize ve Vatandaşlarımıza Önemli Katkılar Sunacaktır"
Açılışın ardından değerlendirmelerde bulunan Başkan Gökçe, işletme sahipleri Şenol Çavdar, Prof. Dr. Memduh Dursun, Doç. Dr. Alpay Medetalibeyoğlu ve Uzm. Dr. Oğuzcan Ünal’a hayırlı olsun dileklerini iletti. Yeni merkezin Kocaeli’ye ve ilçe sakinlerine hayırlı olmasını dileyen Gökçe, hekim kadrosuna ve çalışma arkadaşlarına başarı temennisinde bulundu.





