darıca-42Kocaeli'nin Darıca ilçesinde İlim Yayma Cemiyeti Darıca Şubesi'nin açılışı gerçekleştirildi. Açılış programına Darıca Kaymakamı Yaşar Dönmez, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ve AK Parti Darıca İlçe Başkanı Köksal Şakar katıldı. Protokol üyeleri ve davetlilerin bir araya geldiği programdan fotoğraflar paylaşılırken, Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık da açılışa ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

DARICA'DA İLİM YAYMA CEMİYETİ ŞUBESİ AÇILDI

Darıca'da faaliyet gösterecek İlim Yayma Cemiyeti Şubesi için açılış programı düzenlendi. İlçedeki sivil toplum faaliyetleri açısından yeni bir adım olan açılışta, yerel yöneticiler ve davetliler bir araya geldi.

Program kapsamında katılımcılara hitap edilirken, açılıştan çeşitli görüntüler kaydedildi. Paylaşılan fotoğraflarda protokol üyelerinin programı takip ettiği ve davetlilerle görüştüğü görüldü.

Darıca’dan Gebze Adliyesi’ne aktarmasız ulaşım! 420 hattı nerelerden geçiyor?
Darıca’dan Gebze Adliyesi’ne aktarmasız ulaşım! 420 hattı nerelerden geçiyor?
İçeriği Görüntüle

KAYMAKAM YAŞAR DÖNMEZ VE BAŞKAN BIYIK AÇILIŞA KATILDI

İlim Yayma Cemiyeti Darıca Şubesi'nin açılışına Darıca Kaymakamı Yaşar Dönmez, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ve AK Parti Darıca İlçe Başkanı Köksal Şakar katılım sağladı.

Açılışta protokol üyeleri davetlilerle bir araya gelerek programa eşlik etti. Etkinlikte yapılan konuşmaların ardından katılımcılar arasında görüş alışverişinde bulunuldu.

darıca-41

MUZAFFER BIYIK AÇILIŞ PROGRAMINI PAYLAŞTI

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, açılışın ardından sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:
"Darıca Kaymakamımız Yaşar Dönmez ve AK Parti Darıca İlçe Başkanımız Köksal Şakar ile birlikte İlim Yayma Cemiyeti Darıca Şubesi Açılışına katıldık."

Başkan Bıyık'ın paylaşımında açılış programından fotoğraflara da yer verildi.

DARICA'DA SİVİL TOPLUM FAALİYETLERİNE YENİ ADIM

Türkiye genelinde eğitim ve öğrencilere yönelik faaliyetleriyle bilinen İlim Yayma Cemiyeti, Darıca'daki şube açılışıyla ilçedeki yapılanmasına yeni bir halka ekledi.

Yeni şubenin Darıca'da yürüteceği çalışmaların kapsamı ve faaliyet takvimine ilişkin ayrıntıların ilerleyen süreçte netleşmesi bekleniyor.

Muhabir: Haber Merkezi