"Kâbe'de Hacılar Hu Der Allah" ilahisiyle geniş kitleler tarafından tanınan ilahi sanatçısı Celal Karatüre, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin Ramazan ayına özel düzenlediği etkinlikler kapsamında İzmit'te sevenleriyle buluşacak.

İzmit Kent Meydanı'nda gerçekleştirilecek programda Karatüre, en sevilen ilahilerini seslendirerek vatandaşlara Ramazan ayının manevi atmosferini yaşatacak.

Ramazan Akşamına Manevi Dokunuş

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen etkinlik, 7 Mart Cumartesi günü saat 21.30'da başlayacak. Ramazan programları kapsamında sahne alacak olan Celal Karatüre'nin özellikle "Kâbe'de Hacılar Hu Der Allah" başta olmak üzere hafızalarda yer edinen ilahilerini seslendirmesi bekleniyor.

Ramazan ayının birlik, beraberlik ve maneviyatını pekiştirmeyi amaçlayan programın, her yaştan vatandaşın katılımıyla yoğun ilgi görmesi öngörülüyor.

İzmit Kent Meydanı'nda Halka Açık Program

İzmit Kent Meydanı'nda düzenlenecek etkinliğin tüm vatandaşlara açık olacağı bildirildi. Program kapsamında katılımcılar hem ilahiler eşliğinde manevi bir gece yaşayacak hem de Ramazan ayının paylaşma ve dayanışma ruhunu birlikte hissedecek.

21 Eylül 2026 Resmî Gazete’de neler var? Yeni yönetmelikler ve AYM kararları yayımlandı
21 Eylül 2026 Resmî Gazete’de neler var? Yeni yönetmelikler ve AYM kararları yayımlandı
İçeriği Görüntüle

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin Ramazan etkinlikleri çerçevesinde düzenlediği konser ve kültürel programlar arasında yer alan organizasyonun, kentte Ramazan coşkusuna önemli katkı sağlaması bekleniyor.

Muhabir: YEŞİM ARICAN