Sosyal medya hesabı üzerinden zehir zemberek bir açıklama yapan Taylan Bingöl, Recep Durul’un yönetim tarzını ve tavırlarını "amatörlük" olarak nitelendirdi. Bingöl, Durul’un daha önce Ali Koç’a yönelik açıklamalarını da hatırlatarak, bu tür yaklaşımların Kocaelispor camiasına zarar verdiğini savundu.
Bingöl, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:
"Bu küfürler kentimize yakışmıyor! Recep DURUL denilen amigo mu başkan mı olduğu belli olmayan bu iş bilmez önce kazanılan galibiyet sonrası Ali Koç'a olan aşkına istinaden maç ile alakasız aslı astarı olmayan skandal ithamlarda bulundu, şimdi de küfüre öncülük ederek Rams Park stadına doğru yola çıktı."
"Türkiye'nin En Büyük Camiasını Kentimize Düşman Ediyor"
Açıklamasının devamında güvenlik uyarılarında da bulunan Bingöl, olası bir gerginliğin sorumlusunun Durul olacağını ifade etti:
"Gerek Fenerbahçe ve Ali KOÇ hayranlığı gerek iş bilmez amatörlüğü Kocaeli Sporumuza zarar veriyor. Amigoluk yapacak diye Türkiye'nin en büyük camiasını Kocaeli'mize düşman ediyor. Çıkacak olaylar ve zarar görecek hemşehrilerimizin sorumluluğunu üstlenecek mi çok merak ediyorum!"
Olayın Geçmişi: Fethiye Caddesi’nde Ne Oldu?
Dün oynanan Galatasaray - Kocaelispor maçı öncesi İzmit’in sembol noktalarından Fethiye Caddesi’nde bir araya gelen yeşil-siyahlı taraftarlar, takımlarını İstanbul’a uğurlamak için kortej düzenlemişti. Kortej esnasında söylenen marşların arasına karışan küfürlü ifadelere, Kocaelispor Kulüp Başkanı Recep Durul’un da eşlik ettiği anların sosyal medyaya düşmesi üzerine tartışmalar başlamıştı.





