Vatandaşlarla Buluşma ve Sohbet
İl Başkanı Talus’a, İl Yöneticileri ve AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya da eşlik etti. Talus, vatandaşlarla sohbet ederek Ramazan ayının hayırlı geçmesini temenni etti ve gençlerin özverili çalışmalarını yakından takip etti.

Talus’tan Gençlere Övgü
Program sonrası değerlendirmede bulunan Talus, “AK Gençlerimizi böyle anlamlı bir organizasyonu düşünüp yıllardır istikrarlı şekilde sürdürdükleri için tebrik ediyorum. Gençlik Kollarımızın bu çalışmasının toplumda karşılık bulması bizleri memnun ediyor. Hatta muhalefet belediyelerinin dahi gençlerimizden ilham alarak benzer uygulamalara başlamasını olumlu karşılıyoruz. Bizi takip etmeye ve örnek almaya devam etsinler. Bizler Ramazan ayının her anında vatandaşlarımızla birlikte olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Ramazan Boyunca Sahada Olacak
Talus, Ramazan ayı boyunca farklı ilçelerde sahada olmaya devam edeceklerini belirterek, birlik, beraberlik ve dayanışma mesajı verdi.






