Kandıra Belediye Başkanı Erol Ölmez, 19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle yayımladığı mesajında, kahraman gazilerimizi saygı ve minnetle andı.

Kocaeli Trabzonlular Derneğinden Vali Aktaş’a Ziyaret
Kocaeli Trabzonlular Derneğinden Vali Aktaş’a Ziyaret
İçeriği Görüntüle

Başkan Ölmez mesajında, “Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından 19 Eylül 1921 tarihinde Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e ‘mareşal’ rütbesi ve ‘gazilik’ unvanı verilmiş; bu anlamlı gün her yıl 19 Eylül’de Gaziler Günü olarak kutlanmaktadır. Bu özel gün, vatanımızın bağımsızlığı ve milletimizin huzuru için canlarını hiçe sayan kahraman gazilerimize minnet ve şükran duygularımızı bir kez daha dile getirme günüdür” ifadelerine yer verdi.

Başkan Ölmez, mesajında şunları da vurguladı: “Bugün ülkemiz her türlü tehdide karşı dimdik ayakta durabiliyorsa, bu başarıda siz kahramanlarımızın payı büyüktür. Şehitlerimizin ve gazilerimizin bizlere emanet ettiği bu kutsal vatanı korumak, geliştirmek ve gelecek nesillere daha güçlü bir şekilde aktarmak hepimizin görevidir. Bu duygu ve düşüncelerle; başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, ebediyete irtihal etmiş tüm aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmet ve şükranla anıyor, hayatta olan tüm gazilerimize sağlık, huzur ve mutluluk dolu uzun ömürler diliyorum.”

Muhabir: RAŞİT TUNA ŞİŞMAN