Başiskele’de etkili olan kuvvetli sağanak yağışın ardından meydana gelen sel felaketinin izlerini silmek ve vatandaşların mağduriyetlerini gidermek amacıyla Başiskele Belediyesi ekipleri saha çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Belediye ekipleri tıkanan hatları açarak su tahliye ve temizlik mesaisine devam ediyor.

Başkan Özlü Selden Etkilenen Mahalleleri Tek Tek Gezdi
Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, sel felaketinden en çok etkilenen Yeşilyurt Mahallesi Bayburt Sokak başta olmak üzere Yeniköy Merkez Mahallesi, Serdar Mahallesi ve Yaylacık Mahallesi’ni ziyaret etti. Saha çalışmalarını yerinde denetleyen Özlü, sel mağduru vatandaşlarla bir araya gelerek talepleri dinledi ve geçmiş olsun dileklerini iletti.

"Hayatın Normale Dönmesi İçin Tüm İmkânlar Sahada"
Sağanak yağışın oluşturduğu hasarları en kısa sürede gidermek için tüm olanakların kullanıldığını belirten Başkan Yasin Özlü, belediyenin tüm birimleriyle teyakkuz halinde olduğunu vurguladı. İlçede yaşamın normale dönmesi ve selin izlerinin tamamen silinmesi için temizlik ve altyapı onarım çalışmaları hız kesmeden devam edecek.






