Kocaeli’de etkili olan kuvvetli sağanak yağışların ardından Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü, vatandaşlara yönelik açıklamada bulundu. Yağışların neden olduğu olumsuzluklara karşı görev başında olduklarını belirten Özlü, belediye ekiplerinin gece boyunca çalışmalarını sürdüreceğini ifade etti.

Başkan Özlü: Komşularımızın Yanındayız
Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü, yaptığı açıklamada vatandaşların can ve mal güvenliğinin her şeyden önce geldiğini belirterek şu ifadeleri kullandı:
"Bizim için her bir hemşehrimizin canı ve malı emanettir. Bu emanete sahip çıkmak için görevimizin başında, komşularımızın yanındayız. Gece boyunca da sahada olacağız."
Başiskele’de Gece Boyunca Çalışmalar Sürecek
İlçede etkili olan sağanak yağışların ardından vatandaşlara seslenen Başkan Özlü, belediye ekiplerinin gece boyunca sahada olacağını bildirdi. Özlü, yaşanan olumsuzluklar karşısında Başiskelelilerin yanında olduklarını vurguladı.
Acil Durumlar İçin 7/24 Destek Hattı
Başkan Yasin Özlü, acil durumlarda ve desteğe ihtiyaç duyulan anlarda vatandaşların belediyeye ulaşabileceğini belirtti.

Özlü, "Acil durumlarda ve destek ihtiyaçlarınızda 444 41 10 numaralı çağrı merkezimizden bizlere 7/24 ulaşabilirsiniz." ifadelerini kullandı.
Başiskele Belediyesi'nin 444 41 10 numaralı çağrı merkezi üzerinden vatandaşların acil durum ve destek taleplerini iletebileceği hatırlatıldı.




