İstanbul Kağıthane'de meydana gelen kazada, kontrolden çıkan bir araç yol kenarındaki bariyerlere çarptıktan sonra alev aldı. Olay, saat 22.00 sıralarında Okmeydanı-Nurtepe bağlantı yolunda yaşandı. Direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü, bariyere çarptığı anda araç motor kısmından yanmaya başladı.

Yangın hızla tüm aracı sararken, sürücü canını son anda kurtararak kendi çabasıyla otomobilden çıktı. Olay yerine çevredekilerin ihbarı üzerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı sürücü ambulansla hastaneye kaldırılırken, yangın kısa sürede kontrol altına alınarak söndürüldü.

Alevlere teslim olan araç tamamen kullanılamaz hale gelirken, olay yerine çağrılan çekiciyle otomobil kaldırıldı ve trafik normale döndü. Kaza anları vatandaşların cep telefonu kameralarına da yansıdı. Görüntülerde aracın alevler içinde kaldığı görülürken, polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

Son yolculuğuna uğurlanan Güllü'nün kızı baygınlık geçirdi
Son yolculuğuna uğurlanan Güllü'nün kızı baygınlık geçirdi
İçeriği Görüntüle

Kaynak: İHA