Bakırköy Yeşilköy Mahallesi Eski Havaalanı Caddesi’nde dün sabah saatlerinde yaşanan silahlı saldırı, bir ailenin ocağına ateş düşürdü. Seyir halindeki 34 NTZ 242 plakalı otomobile, kimliği henüz belirlenemeyen kişi ya da kişiler tarafından ateş açıldı. Araçta bulunan Ünsal Bahçeci, vücuduna isabet eden iki kurşunla ağır yaralandı. Olay yerine sevk edilen sağlık ekiplerince hastaneye kaldırılan Bahçeci, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Olayla ilgili soruşturma sürerken, saldırının nedenine ilişkin çalışmalar devam ediyor.

Cennet Camii’nde Gözyaşları Sel Oldu

Hayatını kaybeden Ünsal Bahçeci için bugün Küçükçekmece Cennet Camii’nde ikindi namazına müteakip cenaze töreni düzenlendi. Törene Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi’nin yanı sıra Bahçeci’nin ailesi, yakınları ve sevenleri katıldı. Camii avlusunda büyük bir kalabalık oluşurken, ailesinin ve dostlarının ayakta durmakta güçlük çektiği görüldü. Kılınan cenaze namazının ardından Ünsal Bahçeci’nin naaşı, Şenlikköy Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Acılı Babanın Feryadı: “Neden Yaptılar, Bilmiyoruz”

Cenaze namazı sonrası konuşan baba Kerim Bahçeci, yaşadığı acıyı sözlerle anlatmakta zorlandı. Oğlunun kimseyle husumeti olmadığını vurgulayan Bahçeci, “Benim oğlum işinde gücünde, namazında niyazında, dürüst bir çocuktu. Kimseye kötülüğü olmayan, yardımsever bir evlattı. Neden böyle bir şey yaşandı, niye yaptılar bilmiyoruz. Düşmanı var mıydı, yok muydu hiçbir bilgimiz yok” dedi.

Kocaeli’nin Yeni Emniyet Müdürü Celal Özcan Oldu
Kocaeli’nin Yeni Emniyet Müdürü Celal Özcan Oldu
İçeriği Görüntüle

Plakasız motosikletlerle yapılan saldırılara da dikkat çeken acılı baba, denetimlerin artırılması gerektiğini ifade ederek, “Bu motorlara bir çeki düzen verilmesi lazım. İnşallah oğlumun kanı yerde kalmaz, katil ya da katiller yakalanır” sözleriyle yetkililere çağrıda bulundu.

Kaynak: İHA