Eskişehir’de meydana gelen zincirleme trafik kazasında aralarında eski bakanların da bulunduğu 8 kişi yaralandı. Kaza, Sivrihisar ilçesi Kaymaz Mahallesi Oğlakçı mevkiinde gerçekleşti.

Edinilen bilgilere göre, çok sayıda aracın karıştığı kazada Atilla Koç ile kızı Zehra Zümrüt Selçuk da yaralananlar arasında yer aldı.

Yaralılar Hastaneye Kaldırıldı
İhbar üzerine olay yerine kolluk kuvvetleri ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Atilla Koç ve Zehra Zümrüt Selçuk, Ankara’da hastaneye kaldırıldı. Diğer 6 yaralı ise çevredeki hastanelerde tedavi altına alındı.

Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.

Derince'de Aranan Hükümlü Emniyetin Operasyonuyla Yakalandı
Derince'de Aranan Hükümlü Emniyetin Operasyonuyla Yakalandı
İçeriği Görüntüle

Kazayla İlgili İnceleme Başlatıldı
Yetkililer, kazanın nedenine ilişkin detaylı inceleme başlatıldığını duyurdu. Olayın nasıl meydana geldiği yapılacak araştırmaların ardından netlik kazanacak.

Kaynak: İHA