Trafik ekiplerinin İstanbul Avcılar'da gerçekleştirdiği uygulamada, U dönüşü yasağı bulunan noktada manevra yaptığı belirlenen kadın sürücüye işlem yapıldı.
Kontrol sırasında, sürücünün ehliyetinin hâlâ zarf içinde olduğu görüldü. Belgeyi açması için polis ekiplerine uzatan kadın sürücüye, kural ihlali nedeniyle ceza tutanağı düzenlendi.

“İki Ay Önce Aldım, Zarfı Özellikle Açmadım”
Sürücü Elfida Efra, ehliyetini yaklaşık iki ay önce aldığını ve zarfını bugüne kadar açmadığını belirtti. “Ehliyetimi iki ay önce aldım. Ehliyet zarfını polis abiler açsın istiyordum, iki ay sonra cezayla denk geldi. Yanlış yerden U dönüşü yaptım. Benim gibi hata yapmayın. Kaçmaya da çalışmayın. Arkadaşınız da dur derse durun.” ifadelerini kullandı.
“İlk Cezam Oldu”
Motosikletin arkasındaki yolcu Furkan Aydın ise, “Benzin istasyonuna girmek istedik. Hiç fark etmedik U dönüşünün yasak olduğunu. Benim de yediğim ilk cezam. Uygulamalar olmalı, bu şekilde devam etsinler.” dedi.
O Anlar Kameraya Böyle Yansıdı






