Deprem Mühendisliği Konferansında Kocaeli’nin Yapı Envanteri Öne Çıktı
Deprem Mühendisliği Konferansında Kocaeli’nin Yapı Envanteri Öne Çıktı
İçeriği Görüntüle

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, 52 yıldır A Milli Takım’ın peşinden koşan 87 yaşındaki “Amigo Birol” lakaplı Birol Ertan’ı Kocaeli Stadyumu’ndaki Türkiye–Gürcistan 2026 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri maçında misafir ederek örnek bir misafirperverlik gösterdi.

Milli Takım’ın en sadık taraftarlarından biri olarak bilinen 87 yaşındaki Birol Ertan, Kocaeli’ye özel davetle geldi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı personelleri tarafından karşılanan “Amigo Birol”, konaklaması için Seka Park Otel’e yerleştirildi.

Büyükşehir’den samimi misafirperverlik

Maçtan bir gün önce Kocaeli’ye gelen Amigo Birol, Büyükşehir Belediyesi’nin içten karşılamasıyla ağırlandı. Maç günü zabıta ekipleri tarafından Seka Park Otel’den alınarak güvenli bir şekilde Kocaeli Stadyumu’na götürüldü.

Büyükşehir Belediyesi’nin bu sıcak ilgisi sayesinde “Amigo Birol”, 52 yıldır olduğu gibi yine A Milli Takım’ın yanında yer aldı. Kocaeli’de kendisine gösterilen yakın ilgi ve misafirperverlik karşısında büyük mutluluk yaşadığını belirten Birol Ertan, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.

Muhabir: Gökhan Ayar