AK Parti Kocaeli İl Başkanı Dr. Şahin Talus, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Türkiye’nin en görkemli gençlik etkinliklerinden biri olan AK Parti Gençlik Şöleni’nin bu yıl Kocaeli’de gerçekleştirileceğini duyurdu. Talus, paylaşımında “Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı Kocaeli’mizde ağırlamaktan onur duyacağız. Şimdiden heyecanlı, her daim hazırız, gözün aydın Kocaeli” ifadelerine yer verdi. Organizasyon, gençleri buluşturacak etkinliklerle dolu dolu geçecek.
Tarih ve Mekân Belli Oldu
23 Mayıs 2026 tarihinde düzenlenecek Gençlik Şöleni, şehrin en modern spor tesislerinden Turka Kocaeli Stadyumu’nda gerçekleştirilecek. Katılımcılar, gün boyu sürecek programlarda konserler, söyleşiler ve sürpriz etkinliklerle bir araya gelecek. Talus, organizasyonun Kocaeli’nin gençleri için unutulmaz bir deneyim olacağını vurguladı.
Gençlik Şöleni’nin Önemi
AK Parti Gençlik Şöleni, Türkiye genelinde gençlerin siyaset, kültür ve sosyal yaşamla bağını güçlendiren önemli bir etkinlik olarak öne çıkıyor. Kocaeli’de düzenlenecek bu yılki şölen, özellikle yerel gençlerin katılımını teşvik edecek ve şehrin kültürel canlılığını ön plana çıkaracak. İl Başkanı Talus, “Her yıl artan katılım ve coşku, gençlerimizin ülke geleceğine olan inancını gösteriyor” dedi.
Etkinlik Programına Genel Bakış
Tarih: 23 Mayıs 2026
Mekân: Turka Kocaeli Stadyumu
Konserler ve söyleşiler
Gençlik odaklı atölye ve etkinlikler
Organizasyon, gençler arasında sosyal bağları güçlendirmeyi ve siyasi farkındalığı artırmayı hedefliyor. Kocaeli, bu büyük buluşmaya hazır görünüyor.


