konak
ozturk group
KENT YAPI
Breau
cagingoz
KIRALIK IS MERKEZI
ekomini
ARIGUN MOBILYA
Kızılkaya

Yaşam

Üzüm Hoşafı Tarifi Yapılışı

Yaza Damgasını vuracak güzel bir Üzüm hoşafına ne dersiniz?

13 Ağustos 2014 Saat: 12:39
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 401 kez okunmuştur

Üzüm Hoşafı Tarifi Yapılışı
Üzüm Hoşafı Tarifi Yapılışı

Malzeme (6 kişilik):
250 gr. kuru üzüm
250 gr. toz şeker
600 gr. su

Hazırlanışı:
Üzümleri akşamdan üzerlerini 4 parmak su ile ıs­layınız.

Sabah suyunu değiştirip tekrar su dol­durup yıkayarak süzdürünüz.

Bir tencereye koyup üzerine 500 gr. su ilâve ediniz.

2 dakika kaynatarak şekeri ilâve ediniz. Ağır ateşte 10 dakika kaynatıp ateşten alınız. Soğuyunca servis ediniz.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberleri Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız