konak
ozturk group
KENT YAPI
Breau
cagingoz
KIRALIK IS MERKEZI
ekomini
ARIGUN MOBILYA
Kızılkaya

Yaşam

Omlet Yapmanın Püf Noktaları

En kolay yemeklerin bile püf notası vardır. Kolay sanılan bir çok şey aslında önemli sofra lezzetleridir. Omlet yapmanın da önemli püf noktaları vardır...

18 Ağustos 2014 Saat: 13:20
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 566 kez okunmuştur

Omlet Yapmanın Püf Noktaları
Omlet Yapmanın Püf Noktaları
  • En Güzel Omletleri Yapmanın Püf Noktaları Nelerdir:
  • Doğru tavayı seçmek, geniş bir seramik tava yoksa teflon tavada omletler güzel pişer. Seramik tavaların daha sağlıklı olduğunu biliyoruz.
  • Taze ve sağlıklı malzemeler kullanılmalı yumurta çok çabuk bozulan bir gıdadır kaliteli yumurta tercih edilmelidir.
  • Eğer tavanız normal boy bir tava ise asla bol malzeme kullanmayın. Çok büyük boy  tava ile çalışıyorsanız ancak malzeme ve yumurta sayısı artabilir.
  • Ocağın altı önce yüksek ısıda sonra düşük ısıda olmalı
  • Yumurta döküldükten sonra kesinlikle kaşıkla karıştırılmamalıdır. Tavayı dairesel hareketlerle kenarlarını dağıtın.
  • Çok fazla pişirilmemeli.
  • Malzemeler sırasına göre atılmalıdır.
  • Tereyağı ve baharatlar omlete lezzet katar.
  • Farklı baharatları ve yeşillikleri kullanarak harikalar yaratabilir ve omletinizi mükemmel hale dönüştürebilirsiniz.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberleri Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız