YİNE BİR FUHUŞ OPERASYONU...

Gebze Emniyet Müdürlüğü Asayiş Bürosu Ahlak Masası ekipleri tarafından yapılan operasyonla Özbekistan uyruklu üç kadın fuhuş yapmak ve sahte kimlik bu...

Gebze Emniyet Müdürlüğü Asayiş Bürosu Ahlak Masası ekipleri tarafından yapılan operasyonla Özbekistan uyruklu üç kadın fuhuş yapmak ve sahte kimlik bulundurmaktan gözaltına alındı.

Gebze Hacı Halil Mahallesi, Adliye Caddesi üzerinde bir kafede fuhuş pazarlığı yapıldığı ihbarını alan Gebze Emniyet Müdürlüğü Asayiş Bürosu Ahlak Masası ekipleri operasyon düzenledi.

Bir kafeye giden polisler burada müşteri kılığında Özbekistan uyruklu Khodjığeav Zarına, Mamırova Markhobokhon ve Abdullaeva Mamuahon isimli 3 kadın ile pazarlık yaptı.150 TL karşılığında anlaşan polisler daha sonra kadınları gözaltına aldı.Kadınların sınır dışı edilmesi bekleniyor.

14 Mar 2013 - 08:21 - Diğer


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.