YEDİĞİNİZ ETE DİKKAT EDİN!

Adapazarı'nda bir pide salonunda yapılan denetimde, alınan et numunelerinden at veya eşek eti çıktı. Adapazarı'nda bir pide salonunda yapılan denetimd...

Adapazarı'nda bir pide salonunda yapılan denetimde, alınan et numunelerinden at veya eşek eti çıktı.

Adapazarı'nda bir pide salonunda yapılan denetimde, alınan et numunelerinden at veya eşek eti çıktı. Dükkanın işletmecileri R.C. ve R.C., savcılıktaki ifadelerinde etleri N.T.'ye ait kasaptan aldıklarını söyleyerek fatura ibraz etti. N.T. ise söz konusu faturanın karşılığında et vermediğini öne sürdü. Üç zanlı hakkında, bozulmuş ve değiştirilmiş gıda ticareti yapmak suçundan, 1 yıl 4 aydan 6,5 yıla kadar hapis cezası ve bin 500 güne kadar adli para cezası talepleriyle dava açıldı.

23 Şub 2013 - 09:23 - Diğer


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.