TERİM NEDEN MUTSUZ

Galatasaray'ın teknik patronu Fatih Terim'in mutsuz hali dikkatlerden kaçmadı. Hazırlık kampında yüzü gülmeyen imparatorun moralinin neden bozuk olduğ...

Galatasaray'ın teknik patronu Fatih Terim'in mutsuz hali dikkatlerden kaçmadı. Hazırlık kampında yüzü gülmeyen imparatorun moralinin neden bozuk olduğu sorgulanmaya devam ediyor. Yaşanan pozitif sürece rağmen son zamanlardaki bazı gelişmeler ciddi rahatsızlık duyduğu belirlendi. Alanya maçı sonrası sitem dolu mesajlar veren Terim, Sneijder ve gerçekleşmeyen transferlerin sorumlusu olarak kendisinin gösterilmesine tepki göstermişti.

5 MADDEDE TERİM NEDEN MUTSUZ

Fatih Terim'in mutsuzluğu ile ilgili şu faktörler ön plana çıkarılıyor:

*Başkan Ünal Aysal'ın kendisi için kullandığı, "Maaşlı profesyonel' yakıştırmasından rahatsız oldu. Çünkü ortada Galatasaray'a adanmış bir hayat vardı. Daha yeni kulüpteki üyeliğinin 25. yılını doldurmuş ve divan üyesi olmuştu.
*İtalya'daki Sneijder transferinden hocanın soyutlanması.
*Başkan'la uzun zamandır bir araya gelmiyor. Devre sonunda yapılacağı söylenen buluşma bir türlü gerçekleşmedi.
Aysal'ın, "Yeşil saha Terim'in, saha dışı benim" söylemi de yine Florya'ya bir mesaj olarak algılandı.
*Terim'in soğuk baktığı ve Florya'da istemediği Bülent Tulun'un, Sneijder transferinde aktif rol oynaması da yine bu söylemin bir parçası olarak gösterildi. Amatör branşlarla ilgilendiği söylenen Tulun'un en önemli transferde rol alması Florya'ya "İstediğim kişi ile çalışırım" mesajı mı?
*Bir gazetede çıkan haberle ilgili olarak Terim'in, Tayland'dan resmi site yerine ajanslara gönderdiği yalanlama da yine yaşanan süreçle ilgili bir tavır olarak yorumlanıyor.

14 Oca 2013 - 09:05 - Diğer


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.