TAKSİ TARİFESİNE ZAM!

Kocaeli’de zaman zaman yaşadıkları sorunlar nedeniyle işleri zora giren taksicilerin yüzleri bu sefer güldü. UKOME ile görüşmeler yapan taksiciler yüz...

Kocaeli’de zaman zaman yaşadıkları sorunlar nedeniyle işleri zora giren taksicilerin yüzleri bu sefer güldü. UKOME ile görüşmeler yapan taksiciler yüzde 8 oranında zam aldı. Fakat taksiciler, taksimetrelerin ayar parası için kendilerinden 90 lira istendiğinden dolayı durumdan şikayetçi…

8 Nisan’dan itibaren taksilerde fiyat tarifesi değişiyor. Tarifeye yüzde 8 oranında zam yapıldı.Taksimetre açılış tarifesi 2 lira 75 kuruş oldu. Kilometre başı ise 2 lira 70 kuruşa yükseldi.Tam taksicilerin yüzü güldü derken, taksimetrelerin güncellenmesi ve yeni tarife yüklenmesi sırasında taksicilerden alınan 90 lira tutarında ücret sorun oluşturdu.Taksiciler, “UKOME ile görüşmelerimiz sonuç verdi. Yüzde 8 zam aldık. Zam, 8 Nisan’dan itibaren geçerli. Tam da istediğimiz oldu derken bu sefer de taksimetre güncellemeleri için 90 lira isteniyor. Aldığımız zamma sevinemedik” diyor.

04 Nis 2013 - 11:08 - Diğer


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.