SALİH ŞİRİN VE ARİF GÜLEN ROZET TAKTI

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, CHP’den MHP’ye geçen Salih Şirin ve Darıca Kars ve çevre köyleri yardımlaşma ve dayanışma dernekleri başkanı Arif Gülen ile...

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, CHP’den MHP’ye geçen Salih Şirin ve Darıca Kars ve çevre köyleri yardımlaşma ve dayanışma dernekleri başkanı Arif Gülen ile Medya Evi’nde basının karşısına çıktı. Salih Şirin yaptığı açıklamada parti isterse körfezden aday olabileceğini belirtti.

Milliyetci Hareket Partisi çiçeği burnunda yeni üyeleriyle medya evinde basının karşısına çıkarak basın açıklaması düzenledi.Açıklamaya MHP il başkanı Aydın Ünlü ile birlikte İl Başkan Yardımcısı Hamza Güloğlu, Körfez İlçe Başkanı Yağız Öztürk Günen, yeni üyeler MHP’li Salih Şirin, Darıca Kars ve cevre köyleri Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Arif Gülen katıldı.Kısa bir açıklama yapan MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, MHP’deki gelişmelerin sinyalini verdi.Herkesi MHP’de siyaset yapmaya davet eden Ünlü, 2014 Ocak ayına kadar belediye başkan adaylarının açıklanacağını ifade etti.

16 Oca 2013 - 15:18 - Diğer


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.