POLİSE SAYGI GÖSTERMELİYİZ

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, sivil toplum kuruluşlarını makamında kabul etmeye devam ediyor. Doğan, son olarak Kocaeli Polis Emeklileri De...

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, sivil toplum kuruluşlarını makamında kabul etmeye devam ediyor. Doğan, son olarak Kocaeli Polis Emeklileri Derneği Başkanı Mehmet Şahin, Yönetim Kurulu Üyeleri Ayhan İlhan, Ali Osman Boğa,Şükran Çelikağa ve Adem Elbaş’ı makamında ağırladı.

Kocaeli Polis Emeklileri Derneği’ne ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Başkan Doğan “ polislerimiz ve diğer tüm emniyet görevlilerimiz çok önemli bir görev yapıyorlar.

Halkın güvenlik ihtiyacını sağlamak adına çeşitli görevler yürüten ve gerekirse canlarını feda eden emniyet görevlilerine büyük saygımız ve vefa borcumuz var. Bu nedenle gerek görevde olan gerekse emekli emniyet görevlilerimize gereken saygıyı göstermeliyiz. Tüm emniyet mensuplarına başarılar diliyor, şehit olan emniyet görevlilerine Allah’tan rahmet dilerim” dedi.

Kocaeli Polis Emeklileri Derneği’ne gereken desteği vermeye her zaman hazır olduklarını belirten Başkan Doğan “ İzmit Belediyesi olarak emeklilerimi başımızın tacı ediyoruz. Tüm emeklilerimiz için emekli evleri açtık. Polis emeklilerinin aktivitelerini yapması ve lokal için kullanılması adına gereken desteği vermeye hazırız. Bu konuda bir arayış içindeyiz. Ayrıca tüm polis emeklileri için 10 Nisan Polis Haftası’nda güzel gece organize edebiliriz” dedi.

Başkan Doğan’ın kendilerine her zaman destek olduğunu dile getiren Kocaeli Polis Emeklileri Derneği Başkanı Mehmet Şahin, Doğan’a çalışmalarında başarılar diledi.

01 Şub 2013 - 11:03 - Diğer


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.