METAL İŞÇİLERİ’NİN SABRI TÜKENİYOR

MESS görüşmelerinde yaşanan gelişmeler, metal işçilerini kaygılandırıyor.Toplu iş görüşmelerinde anlaşmaya varamayan Disk’e bağlı Birleşik Metal sendi...

MESS görüşmelerinde yaşanan gelişmeler, metal işçilerini kaygılandırıyor.Toplu iş görüşmelerinde anlaşmaya varamayan Disk’e bağlı Birleşik Metal sendikası, işçilerle sokaklara döküldü.İş vereni greve çıkmadan önce uyarmak isteyen işçiler, ıslık ve sloganlarla işverene tepki gösterdi.

MESS ile toplu iş sözleşmesi görüşmelerinde anlaşmaya varamayan metal işçileri, iş yerlerini uyarmak içim yürüyüş yolu üzerinde eylem yaptı.İşçiler ıslık ve sloganlarla merkez bankasından Sabri Yalım Parkına kadar yürüdü. Merkez bankasından, Sabri Yalım Park’ına kadar devam eden yürüyüş de emeklerinin karşılığını almayı isteyen işçiler, tüm metal çalışanlarının grev kararı almasını gerektiğini söylediler.

07 May 2013 - 07:44 - Diğer


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.