Liderlerden yumruk gibi mesajlar

Türkiye Büyük Millet Meclis'inde (TBMM) yer alan siyasi partilerin liderleri bugün grup toplantılarında konuştu. Liderlerin her biri birbirinden sert...

Türkiye Büyük Millet Meclis'inde (TBMM) yer alan siyasi partilerin liderleri bugün grup toplantılarında konuştu. Liderlerin her biri birbirinden sert sözler ve eleştiriler kullandı. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan "Bu ülkede ne ana muhalefet ne yavrular muhalefet olarak, ürettikleri bir şey yok. Bunların dili maalesef sövmeyle eş değer. Bizi ne yazık ki yanlış kılavuz seçtikleri için, o kılavuzlarının öğrettikleri yolda değerlendirmeye gidiyorlar. Onun için cevap yok, cevapları hukukta" dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu "Cumhuriyet tarihinde ilk kez bir başbakan demokrasiden şikayet ediyor. Parlamento ayak bağı diyor, yargı ayak bağı diyor. Böyle bir anlayış olabilir mi?" diye konuştu.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ise şu sert sözleri kullandı: Kan içici ifadeler, şuursuzlar, matematiğin yüz karası,Kürtçülüğün mutfağında yüzünü kapatan aşçı"

BDP Genel Başkanı Selahattin Demirtaş da "Süreci tek başına hükümete de bırakmamak lazım; çünkü beceremezler. ’AKP bu sorunu çözer’ rehavetine kapıldığınız anda tıkanma yaşanabilir ve süreç ilerlemez. Süreci AKP’nin merhametine bırakamayız" dedi.

22 Oca 2013 - 20:06 - Diğer


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.