Kocaeli'de 9 kişi yakalandı!

Emniyet Genel Müdürlüğü koordinesinde ülke genelinde eş zamanlı olarak Huzur Türkiye-9 uygulaması gerçekleşti. İlimiz de dün akşam saat 19.30-21.30 il...

Emniyet Genel Müdürlüğü koordinesinde ülke genelinde eş zamanlı olarak Huzur Türkiye-9 uygulaması gerçekleşti. İlimiz de dün akşam saat 19.30-21.30 ile 22.00-24.00 arasında Asayiş Şube Müdürlüğü koordinesinde Asayiş, Çevik Kuvvet, Deniz Limanı, Güvenlik, Uyuşturucu ile Mücadele, TEM Şube Müdürlüğü ile İlçe Emniyet Müdürlükleri ekiplerinden oluşan 56 grupla toplam 114 ekip ve 770 personel ile umuma açık alanlarda yapıldı.

2,8 GRAM ESRAR ELE GEÇİRİLDİ

Yapılan uygulamada kimlik kontrolü yapılan 4124 şahıstan uyuşturucu madde bulundurmak ve kullanmak, cumhurbaşkanına hakaret, askeri kanuna muhalefet, hükümlü ve tutuklunun kaçması, borçlunun borcunu ödeme ihaleli, yoklama kaçağı suçlardan aranan 9 kişi yakalandı. Yapılan üst aramasında 2,8 gram esrar ele geçirildi. 5 şahıs hakkında adli işlem yapıldı.

5 ARAÇ TRAFİKTEN MEN EDİLDİ

Kontrol edilen 127 iş yerinden 11 iş yerine kapalı alanda sigara içmekten, umum işyeri açma ve çalıştırma ruhsatı olmadığından, çalışanların kimlik bilgilerini bildirmemesinden dolayı idari işlem yapıldı. Kapalı alanda sigara kullanan 3 şahsa 327 TL para cezası uygulandı. Sabit yol uygulamasında trafik yönünde 622 araç sorgulandı. 31 araca 24 bin 835 TL para cezası uygulandı. 5 araç trafikten men edildi.

30 Ara 2017 - 08:53 - Diğer


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.