Kedisiyle İnsan Gibi İletişim Kuruyor

Kocaeli'de yaşayan futbol antrenörü Haydar Koç 1 aydır beslediği kedisi 'Şans' ile güçlü bir iletişim dili geliştirdi. Şans'ın kendisine masaj yapılırken adeta konuşması, sahibinin attığı tokayı geri getirmesi, musluktan su içmek için sahibiyle diyaloğa girmesi ve sahibinin Şans'ı ayağında sallayarak uyutması, sosyal medyada yoğun ilgi görüyor.

'Çok yabani bir kedi' denilerek sahiplendirilen 2 yaşındaki 'Şans' isimli erkek kedinin 1 aydır bakımını üstlenen futbol antrenörü Haydar Koç, kedisiyle kurduğu yakın ilişkileri cep telefonuyla görüntüleyerek sosyal medyada paylaştı. Haydar ile Şans'ın adeta konuşurcasına diyalog kurması ve oyunlar oynaması görenleri şaşkına düşürdü. Videolarda, Şans'ın kaptaki su yerine musluktan su içmesi, sahibi Haydar Koç'un attığı tokayı defalarca geri getirmesi, kendisine masaj yapılırken adeta konuşma dikkat çekiyor. Şans ile Haydar'ın iletişimi adeta iki insanı andırıyor. Haydar Koç, Şans'ı ninni söyleyip ayağında sallayarak uyutuyor. Sosyal medyada paylaşılan videolar yoğun ilgi görüyor.

16 Oca 2019 - 16:55 - Yaşam


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.