KARAMAN "BÜYÜK BULUŞMAYA"YA KATILDI

Geçtiğimiz günlerde CHP’den istifa eden Gebze Belediyesi Meclis üyesi Süleyman Karaman hafta sonu MHP Gebze ilçe teşkilatı tarafından düzenlenen, ‘Büy...

Geçtiğimiz günlerde CHP’den istifa eden Gebze Belediyesi Meclis üyesi Süleyman Karaman hafta sonu MHP Gebze ilçe teşkilatı tarafından düzenlenen, ‘Büyük Buluşma’ adı altındaki toplantıya katıldı.

Karaman, toplantıda MHP’li meclis üyeleri Erdoğan Şahin ve Hasan Hacıoğlu ile birlikte oturdu. İddialara göre, Süleyman Karaman’ın MHP’ye geçmek için görüşmeler yaptığı belirtilirken, MHP’nin ise buna sıcak baktığı belirtiliyor. Ancak Karaman’ın MHP’ye geçişi için önümüzdeki yıl yapılacak yerel seçimde MHP Gebze Belediye Başkan adaylığı düşündüğü de iddia ediliyor.

15 Nis 2013 - 08:03 - Diğer


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.